2013

         

 

                         Igaz történetek, angyali látomások.
Láttak már valaha angyalt? Sokan láttak, most egy pár érdekesnek tűnő történetekkel szeretnélek megörvendeztetni, hogy itt a nagy lehetőség, hogy Te is elmesélj egy hasonló történetet.

 

                             Egy újabb történet Bernadettől
Az angyalokról mindig sokat olvastam, igyekeztem velük kapcsolatba kerülni, hittem bennük. Többször is volt rá példa, hogy segítettek, ha kértem...és tudtam, hogy ott és akkor az angyalok segítettek.
Egy téli estén, három évvel ezelőtt, nagyapám halála után pár héttel történt, hogy hazafelé sétáltam. Az utcában nem volt senki, sötét volt, csak a lámpák világították meg az utcát.
Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy a jobb oldalon lévő kerítésről valami fehér lény száll fel, hatalmas szárnyakkal. Csak a szárnyait láttam, hallottam is, ahogy csapkod velük... Madár nem lehetett, ilyen méretű fehér madár nem honos nálunk, Szlovákiában, ráadásul tél is volt... Először nem tudtam, hogy mi lehet az, csupán pár másodpercre láttam, aztán el is tűnt.
Egy - két nappal később hallottam, amint anyukám a konyhában arról mesél apukámnak, hogy mintha egy angyalt látott volna a nagyapám háza fölött körözni...Anyukám is csak a hatalmas szárnyakat látta, úgy írta, amilyennek én láttam. Mi mindketten biztosak vagyunk benne, hogy angyalt láttunk.
Üdvözlettel: Bernadett

 

                 Tara, a gyógyító angyal (Robi Ann Powell története)
Valamikor 1998 novemberének vége felé történt, amikor kedves barátom elküldte Doreen audioprogramját, amelynek címe: Gyógyítás angyalokkal. Izgatott voltam, mert az egészségi állapotom erősen romlott. Gyanítottam, hogy ez is körülbelül fél évig fog működni, akárcsak a többi, már kipróbált gyógyító eljárás. A kazetta érkezése előtt az angyalok pusztán csinos kis tárgyak voltak a számomra; az egész ház tele volt velük, ajándékba kaptam őket. Valójában azonban soha nem láttam, nem hallottam őket, nem kaptam tőlük gyógyítást.
Jól emlékszem az első alkalomra, amikor meghallgattam Doreen kazettáját. Körülbelül fél óra után elaludtam, és semmi szokatlan nem történt. Három héttel később fájni kezdett a vesém. Egy évvel ezt megelőzően hólyaggyulladásom volt, amit nem tudtam kiheverni. Súlyos vesefertőzéshez vezetett, míg végül a láz csillapítása végett antibiotikumhoz kellett folyamodni. Ezektől elmúlt a fertőzés. Ám 1998. december 12-én a vesém ismét fájdalommal adott hírt magáról.
Aznap reggel megkértem a férjemet, hogy munkába indulásom előtt üljön le mellém a díványra. Elcsöndesedtünk, lehunytam a szemem. Néhány pillanat múlva gyönyörűséges lényt láttam. Hosszú, fekete hajú nőt, aki csaknem földig érő, fehér ruhát viselt. Tara néven mutatkozott be és azt mondta, egész napra a vesémre teszi a kezét - megnyúlt ujja és tenyere volt. Az üzletben fogja csinálni, ahol cipőbolti eladóként dolgoztam. Arról is értesített, hogy én magam földi angyal vagyok. Elképedve nyitottam ki a szememet.
Elmeséltem a férjemnek a történteket, és teljes döbbenetben továbbra is ott ültünk. Valóságos élményben volt részem, vagy csak képzelődtem? Óriási várakozás közepette indultam dolgozni, reméltem, hogy Tara meggyógyítja a vesémet. Néhány órán belül elmúlt a fájdalmam!
Ennek már egy éve, soha többet nem tért vissza a fájdalom, és tudom, hogy nem is fog. Biztos vagyok benne, hogy Doreen kazettája hozta el hozzám az angyalomat.

 


                Angyal a szülőszobán. (Jacqueline Regina története)
Mindenórás lányommal voltam a korházban. A szülés már megindult, és én nehéz szívvel néztem, milyen sok fájdalmat kell kiállnia. Elkezdtem hát imádkozni; erőt és segítséget kértem, hogy mindketten megbirkózzunk az előttünk álló nehézségekkel. Éppen ezzel egy időben a lányom még rosszabbul kezdte érezni magát, és éreztem, hogy segítségért könyörgő tekintettel nézet rám. Nem tudtam mit tegyek. Teljesen tehetetlennek éreztem magamat, így imádkoztam hát: „Édes Istenem! Segíts neki!"
Ebben a pillanatban nagy-nagy angyalt láttam megjelenni a lányom mellett! Lenézett rá, és pár perccel később megjelent a baba feje. A köldökzsinór azonban a nyaka köré tekeredett! Az oxigénhiány következtében lilás-feketés elszíneződést mutatott, és nem lélegzett. Az angyal valahogyan értésemre adta, hogy minden rendben lesz. Rendkívül erőteljesen éreztem az üzenetét.
Soha nem fogom elfelejteni a csodálatos angyalt, aki megóvta az unokámat. Hálás vagyok, amiért ott volt és segített.

                  Tudom, hogy vigyáznak ránk. (Tammy története)
Egy alkalommal a nővérem szobájában aludtam. Az éjszaka közepén fölébredtem, és kinéztem az ajtón. A lépcső teteje fölött lebegő, hófehérbe öltözött, gyönyörű angyalt láttam. Nőnek véltem, vagy legalábbis úgy nézet ki, nő. Az ajtó mellett pedig fiú állt, aki akár a Biblia történeteiből is előléphetett volna. Úgy öltözött, mint az ifjú Dávid, vagy mint Jézus. Hullámos, fekete hajat viselt, és nem pont rám nézett, hanem inkább fölém.
Gyakran töprengtem azon, mit jelenthet a látomás. Most csaknem harminc évvel később azt gondolom, a legnyilvánvalóbb bizonyítéka volt annak, hogy az ösztöneim és a megérzéseim léteznek és helyesek voltak; vannak angyalok és lények, akik vigyáznak ránk és kapcsolatot létesítenek velünk. Sohasem éreztem magamat egyedül, mert sohasem voltam egyedül.

                        Amit a gyermek lát. (Pamela Weber)
Hatéves lányom, Jessica elmondta, hogy az angyalok ébren és álmában is meglátogatják. Csaknem minden éjjel eljönnek hozzá, amikor fölébred, és gyönyörű altatódalokat énekelnek neki, hogy ismét álomba szenderüljön. Egyik éjjel megkérdezte tőlük, hová mennek, amikor elhagyják a szobáját. Az angyalok kíváncsiak voltak arra, hogy akarja-e látni.
Jessica igennel felelt, az angyalok fölemelték őt magukkal. A környezete rózsaszínné és lilává, csillogóvá változott. Látott felnőtt, gyermek és kisbaba angyalokat, valamennyien gyönyörű dalokat énekeltek. Azután visszavitték őt a szobájába, és amikor távoztak, ragyogó fénybe léptek be és fölemelkedtek.
Lányom nagyon izgatott volt, és azóta is várakozással tekint az újbóli találkozásukra.
Mondtam neki, igazán szerencsés kislány, és soha nem szabad hagynia, hogy valami vagy valaki ő maga és az angyalok közé férkőzzön.

vissza a címoldalra 
Az oldal értékelése
Eredmények
További szavazások
 
 


atlantiszigyogyitok.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu